Tükiye Bülteni

18-11-2018 00:00:00

“İlk günkü aşkla aynı geleceğe doğru aynı istikamette yürüyoruz”

Bu zaferin arkasında her şeyden önce teşkilatlarının ve milletin çizdiği rotanın belirleyici olduğunu ifade eden Özkan, "Her seçimde teşkilat mensuplarının yaklaşımlarını ve taleplerini alırken diğer taraftan da yaptığımız anketlerle milletimizin teveccühünü, beklentilerini ölçüyoruz. Bugün burada teşkilatlarımızın kanaatini tespit ediyoruz." dedi.

Özkan, Hatay'da bulunan delegelerinin 15 ilçe ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı için tercihlerini elektronik ortamda yapılan temayülle ortaya koyacaklarını söyledi.

Temayül yoklamaları, anketler ve vatandaşların beklentilerinin aday seçimlerinde belirleyici olduğunun altını çizenÖzkan, şöyle devam etti:

"Aday adaylarımızın teveccühü ve sayısı, yarın başlayacak olan meclis üyesi başvurucularımızın sayısına baktığımızda Türkiye genelinde şu anda 10 bin civarında aday adayımız var. Bu büyük bir sayı. Bir taraftan doğrudan aday adaylığı müracaatını yapanlar, mevcut belediye başkanlarımız onlar da aday adayı, aynı şekilde teşkilatlarımızdan aday adaylığını topladığımız zaman bu rakam yaklaşık 9-10 bini buluyor. Bu ne demek? Yani Türkiye'de 15 yıldan beri her girdiği yerel seçimde zaferle ipi göğüsleyen ve milletimize hizmetkar olarak18 yıldan beri çalışan, didinenAKParti'nin, yine milletimizin tek umudu olduğunu gösteriyor.AKParti milletimizin bağrından çıkmıştır. Rotasını, istikametini milletimiz belirlemiştir. İnşallah aynı istikamette ilk günkü aşkla aynı geleceğe doğru aynı istikamette yürüyoruz."

Konuşmanın ardından elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasına geçildi.